600 ден

Заштитна црна маска со бело лого на вашата компанија!

Испратете го логото на вашата компанија во векторски формат на следната e-mail адреса: info@artspace.mk. Принтот е со специјална високо-квалитетна бела фолија со термо-трансфер на текстилна заштитна маска. Минималната нарачка е 10 маски по ЕКСТРА ЦЕНА од 600 денари.

Out of stock


Категорија


Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Црна заштитна маска”

Privacy Preference Center