290 ден

Керамичка бела чаша со дизајн од двете страни на чашата. Одличен подарок за личноста која сакате да ја изненадите. Може да се нарача и со принт на фотографија, лого или дизајнот предложен од нас на сликата.

* Секое копирање и преземање на дизајнот без претходно консултирање со artspace.mk е казниво согласно законите за прекршување на авторски права во Р. С. Македонија.


Категорија


Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Чаша „Women Hero“”

Privacy Preference Center