500 ден

Заштитна бела маска со колор лого на вашата компанија!

* Испратете го логото на вашата компанија или готова дизајн припрема, како и дополнително инфо доколку немате готов дизајн, на следната e-mail адреса: info@artspace.mk. Минималната нарачка е 10 маски по ЕКСТРА ЦЕНА од 500 денари.


Категорија


Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Заштитна маска со дизајн”

Privacy Preference Center