Чаша „My World“

290 ден

Ќерамичка бела чаша со дизајн од двете страни на чашата. Одличен подарок за личноста која сакате да ја изненадите. Може да се нарача и со принт на фотографија или лого. Истите може да ги испратите на info@artspace.mk.

* Секое копирање и преземање на дизајнот без претходно консултирање со artspace.mk е казниво согласно законите за прекршување на авторски права во Р. С. Македонија.


Категорија


Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Чаша „My World“”

Privacy Preference Center