Контакт телефон

Може да не контактирате на следниот телефонски број или да ни испратите порака на Viber или WhatsApp

+389 (0) 77 98 11 22

Размислувате за создавање на нов бренд, имате потреба од дигитален маркетинг на социјални мрежи или едноставно сакате да добиете информација околу нарачката на некој од нашите производи?

contact@artspace.mk

Локација

Ул. Кирил и Методиј 28,
6000 Охрид, С. Македонија

Добијте насоки

Испратете порака


Имате прашања?
Испратете ни порака и ќе Ве контактираме во најкраток можен рок.