Како некои познати логоа би изгледале доколку вистински би ја рефлектирале природата на нивните продукти?

Во следните примери ви презентираме фасцинирачки дизајни на италијанскиот дизајнер Marco Schembri. Тој одлучил да покаже како логоата на одредени познати брендови би изгледале доколку вистински би ја отсликувале намената на тој производ! Секоја чест за креативноста на Marco Schembri!

Уживајте во галеријата и воочете ја разликата.

Starbucks

Red Bull

Gillette

Zippo

Durex

McDonald's

Nutella

Absolut

Braun

Nestle