На пазарот има безброј различни производи и брендови кои ќе ве воодушеват и кои ги консумирате но најинтересни се оние кои ќе ви го привлечат вниманието со необичниот дизајн на амбалажа. Денес, приметливиот дизајн на амбалажа е потполно важен како и самиот производ бидејќи тој продава. Во првиот дел на овој блог ви претставуваме 10 паметни дизајни на производи. Погледнете…

  • Дизајнери:

Fox in Sox, Russia. ©foxsox

Mats Ottdal, Norway. ©behance

Yuelan Liu, Belgium. ©behance

DraftFCB Hamburg advertising agency for Sony Walkman. ©draftfcb

Saturday Manufacturing, USA. ©saturdaymfg

YuJo! Creatividad Aplicada, Mexico. ©yujo

DOIT, Russia. ©behance