Чаша „Музиката е љубов“

290 ден

“Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything. Music is love!”
Подарете уникатна чаша со дизајн за сите оние кои се вистински фанови на музиката! Изненадете некого, кој додека слуша музика ќе пие кафе од оваа чаша!

Керамичка бела чаша со дизајн од двете страни на чашата. Одличен подарок за личноста која сакате да ја изненадите. Може да се нарача и со принт на фотографија, лого или дизајнот предложен од нас на сликата.

* Секое копирање и преземање на дизајнот без претходно консултирање со artspace.mk е казниво согласно законите за прекршување на авторски права во Р. С. Македонија.


Категории ,


Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Чаша „Музиката е љубов“”

Privacy Preference Center