Чаша „My World“

290 ден

Ќерамичка бела чаша со дизајн од двете страни на чашата. Одличен подарок за личноста која сакате да ја изненадите. Може да се нарача и со принт на фотографија или лого. Истите може да ги испратите на info@artspace.mk.

* Секое копирање и преземање на дизајнот без претходно консултирање со artspace.mk е казниво согласно законите за прекршување на авторски права во Р. С. Македонија.


Категории ,


Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Чаша „My World“”

Privacy Preference Center