Постер рамка „Дома си е дома“

350 ден

Домот е место каде се чувствуваме најубаво. Топлина, удобност и позитивно пријатно чувство. Нека тој дом од кој зрачи топлината на семејството биде побогат со уште едно парче дел од мебелот со убава порака!

Димензии на слика: 20x25cm.

* Секое копирање и преземање на дизајнот без претходно консултирање со artspace.mk е казниво согласно законите за прекршување на авторски права во Р. С. Македонија.


Категории ,


Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Постер рамка „Дома си е дома“”

Privacy Preference Center