Ранец „Охрид, Охрид убав мил“

300 ден

Охрид, Охрид убав мил – ти за мене рај си бил, и сеуште си! Неоспорна е исконската убавина на градот. За сите вљубеници во овој град и од овој град, нека се прошетаат ова лето по охридските плажи со ова уникатно ранче! Специјално создадено за Вас!

* Секое копирање и преземање на дизајнот без претходно консултирање со artspace.mk е казниво согласно законите за прекршување на авторски права во Р. С. Македонија.Сподели
Рецензии

Сеуште нема рецензии.

Бидете првите што ќе додадете рецензија за “Ранец „Охрид, Охрид убав мил“”

Privacy Preference Center