Промена на лого кај популарните брендови

Со тек на време се се менува, нема исклучок ни кај брендовите. Добро познатите компании покажуваат…

Дизајни на визит картички

Бизнис-картата за претприемачот претставува исклучително вредна маркетиншка алатка. Сепак, дизајнот…

Воочете ја креативната разлика

Како некои познати логоа би изгледале доколку вистински би ја рефлектирале природата на нивните…

Логоата од најпознатите брендови

Логоата на познатите брендови се насекаде околу нас – на ТВ рекламите, на пат кон работа, на…

Принцезите на Walt Disney во 2016

Младиот бразилски уметник Isaque Areas се одлучил да ни покаже како Дизниевите принцези би…

Стилски декорации за дом

Доме слатки доме! Од време на време, сите ние се соочуваме со истите прашања – како да додадеме…

Дизајни кои ќе ве воодушеват

На пазарот има безброј различни производи и брендови кои ќе ве воодушеват и кои ги консумирате но…

Интелигентни лого дизајни

Натпросечно креативните дизајни можат слободно да манипулираат со целните групи, поканувајќи ги…