Промена на лого кај популарните брендови

Со тек на време се се менува, нема исклучок ни кај брендовите. Добро познатите…


Дизајни на визит картички

Неверојатно е колку едно мало парче со големина 5 x 9 cm може да има силно…


Воочете ја креативната разлика

Како некои познати логоа би изгледале доколку вистински би ја рефлектирале…


Логоата од најпознатите брендови

Логоата на познатите брендови се насекаде околу нас – на ТВ рекламите, на пат…


Принцезите на Walt Disney во 2016

Како принцезите на Walt Disney би изгледале во 2016? Младиот бразилски уметник…


Стилски декорации за дом

Доме слатки доме! Од време на време, сите ние се соочуваме со истите прашања –…


Дизајни кои ќе ве воодушеват

На пазарот има безброј различни производи и брендови кои ќе ве воодушеват и кои…


Интелигентни лого дизајни

Натпросечно креативните дизајни можат слободно да манипулираат со целните…